Som et tilskudd til regenerativ kultur arrangerer jeg en introduksjonsdag for 8 shields; et rammeverk for dyp naturkontakt og regenerativ kultur.

  • Hvor: Prestealleen 52, Eidanger, Porsgrunn. Også kjent som Porsgrunn andelsgård og Eidanger prestegård.
  • Når: Lørdag 30. November fra kl. 12.
  • Varighet: Omtrent 3,5 til 4 timer. Men det er mye vi kan bruke lenger tid på, så jeg inviterer de som ønsker det til å være lenger.
  • Hvem: Denne dagen vil inneholde en del direkte teori og rolige aktiviteter som kan være krevende for de yngre (men se beskrivelsen). Ta gjerne med andre som er interesserte.
  • Påmelding: jeg trenger å vite omtrent hvor mange som kommer for å beregne mat og rute for dagen, si fra med mail til tonton(a)riseup.net.

Hva

Dette er en introduksjon til 8 shields, også kjent som art of mentoring. Her er erfaring den beste læremåten, men på grunn av vårt kulturelle tidspress vil det også være en del teori. Vi kommer til å utforske skogen rundt gården på forskjellige måter, dele opplevelser, holde noen teoretiske runder, også vil jeg lage et enkelt vegansk måltid.

Formålet mitt er å starte et fellesskap rundt 8 shields lokalt. På sikt ønsker jeg å kunne holde naturkontakt dager for alle, men det klarer jeg ikke alene. Arrangementet er åpent for alle med interesse for dyp naturkontakt og regenerativ kultur.